Menu weselne
WIĘCEJ: Przykładowe pakiety Monte Carlo
WIĘCEJ: Przykładowe pakiety Monte Carlo
- Obiad
-
Rosół z makaronem,
Mięsa podane na półmiskach (2 porcje na osobę)- Rolada wieprzowa, wołowa lub drobiowa
- Pieczeń z indyka lub kurczaka
- Schab faszerowany boczkiem lub śliwką
- Udko z kurczaka
- Pieczeń wieprzowa
- Karczek po staropolsku
- Dodatki
-
- Kluski białe i ciemne
- Ziemniaki w ziołach
- Ziemniaki z wody z koperkiem
- Ziemniaki puree
- Kapusty
-
- Kapusta biała zasmażana z grzybami
- Kapusta czerwona
- Deser
-
- Kawa lub herbata
- Pucharek lodowy z owocami
- Zimna płyta
-
- Plater mięs pieczonych przez Szefa Kuchni (schab z morelą, indyk faszerowany, karczek po bawarsku,pasztet)
- Plater wędlin
- Deski serowe
- Tymbaliki z drobiu lub szparagi w galarecie
- Pomidory z mozarellą
- Śledź w oleju i śmietanie
- Kulki rybne w sosie pomidorowym
- Ryba w occie lub po grecku
- Roladki z łososia
- Sałatki do wyboru: gyros, grecka, tortelini, z selera, z tuńczyka)
- Marynaty
- Pieczywo, masło
- Kolacja gorąca I
-
- Płonąca kita serwowana przez Szefa Kuchni
- Ziemniaki z kapustą lub kapusta z grochem
- Zestaw surówek do wyboru: pekińska, coleslaw, marchew z ananasem, seler z orzechami, z czerwonej kapusty, wiosenna)
- Żurek
lub
- Schab zapiekany z serem i pieczarkami
- Filet po diabelsku lub devolay
- Ziemniaki zasmażane lub frytki
- Zestaw surówek
- Kolacja gorąca II
-
- Do wyboru: bogracz, strogonow, barszcz z krokietem, wieprzowina w porach
*Wiejski stół dodatkowo 35zł/os