Menu weselne

Obiad
Rosół z makaronem,
Mięsa podane na półmiskach (2 porcje na osobę)
  • Rolada wieprzowa, wołowa lub drobiowa
  • Pieczeń z indyka lub kurczaka
  • Schab faszerowany boczkiem lub śliwką
  • Udko z kurczaka
  • Pieczeń wieprzowa
  • Karczek po staropolsku
Dodatki
  • Kluski białe i ciemne
  • Ziemniaki w ziołach
  • Ziemniaki z wody z koperkiem
  • Ziemniaki puree
Kapusty
  • Kapusta biała zasmażana z grzybami
  • Kapusta czerwona
Deser
  • Kawa lub herbata
  • Pucharek lodowy z owocami
Zimna płyta
  • Plater mięs pieczonych przez Szefa Kuchni (schab z morelą, indyk faszerowany, karczek po bawarsku,pasztet)
  • Plater wędlin
  • Deski serowe
  • Tymbaliki z drobiu lub szparagi w galarecie
  • Pomidory z mozarellą
  • Śledź w oleju i śmietanie
  • Kulki rybne w sosie pomidorowym
  • Ryba w occie lub po grecku
  • Roladki z łososia
  • Sałatki do wyboru: gyros, grecka, tortelini, z selera, z tuńczyka)
  • Marynaty
  • Pieczywo, masło
Kolacja gorąca I
  • Płonąca kita serwowana przez Szefa Kuchni
  • Ziemniaki z kapustą lub kapusta z grochem
  • Zestaw surówek do wyboru: pekińska, coleslaw, marchew z ananasem, seler z orzechami, z czerwonej kapusty, wiosenna)
  • Żurek

lub

  • Schab zapiekany z serem i pieczarkami
  • Filet po diabelsku lub devolay
  • Ziemniaki zasmażane lub frytki
  • Zestaw surówek
Kolacja gorąca II
  • Do wyboru: bogracz, strogonow, barszcz z krokietem, wieprzowina w porach

*Wiejski stół dodatkowo 15zł/os


Chętnie odpowiemy na Państwa pytania

+48 513 056 630

Kontakt
Press enter to search
Press enter to search